Print our EEA Privacy Policy

Izjava o privatnosti EEZ

Posljednje ažuriranje: 18 rujan 2017.

Ova Izjava o privatnosti odnosi se na kupce aplikacije Circle unutar Europske ekonomske zone (EEZ). Prijevodi ove Izjave o privatnosti su pogodnost koju Vam nudimo i može im se pristupiti putem padajućeg izbornika na vrhu ove stranice.
 
Ako se prijavljujete na aplikaciju Circle na dan ili poslije 18 rujna 2017., ovaj Korisnički ugovor stupa na snagu odmah. Ako ste se prijavili na aplikaciju Circle prije 18 rujna 2017., ovaj Korisnički ugovor stupa na snagu 18 rujna 2017. a Korisnički ugovor koji je na snazi do tog datuma može se naći ovdje.

Ova Izjava o privatnosti opisuje način na koji tvrtka Circle UK Trading Limited (“Circle“) prikuplja, koristi, pohranjuje, dijeli i štiti Vaše podatke svaki put kada koristite aplikaciju Circle putem web stranice www.circle.com ili mobilne aplikacije tvrtke Circle. Znamo koliko je privatnost važna našim korisnicima, i iz tog razloga prikupljamo samo podatke koji su nam potrebni i ne dijelimo Vaše osobne podatke s trećim stranama, osim ako je to neophodno. Čak i unutar tvrtke Circle je pristup Vašim osobnim podacima ograničen samo na zaposlenike kojima su ti podaci neophodni da bi mogli raditi na zadacima koji se odnose na usklađenost, provjeru identiteta, sprečavanje prijevara i korisničku podršku.

Tvrtka Circle (uključujući njezine povezane subjekte koji će možda obrađivati Vaše podatke) posluje u skladu sa sustavom zaštite privatnosti između EU i SAD-a na način definiran od strane Ministarstva trgovine SAD-a u pogledu prikupljanja, korištenja i zadržavanja osobnih podataka koji se iz Europske unije prenose u Sjedinjene Američke Države. Tvrtka Circle je Ministarstvu trgovine potvrdila da se pridržava načela zaštite privatnosti. Ako postoje bilo kakva proturječja između uvjeta ove Izjave o privatnosti i načela Zaštite privatnosti, prednost imaju načela Zaštite privatnosti. Da biste saznali više o programu Zaštite privatnosti i da biste vidjeli naš certifikat, posjetite https://www.privacyshield.gov/.

Za potrebe Zakona o zaštiti podataka Ujedinjenog Kraljevstva,  kontrolor podataka je tvrtka Circle UK Trading Limited sa sjedištem na adresi White Collar Factory, 1 Old Street, London, EC1Y 8AF, UK.

Moguće je da ćemo periodično mijenjati Izjavu o privatnosti. Kada budemo radili ažuriranja, o tome ćemo Vas obavijestiti promjenom gornjeg datuma. Ako se radi o značajnim izmjenama, poslat ćemo Vam obavijest ili ćemo objaviti obavijest na našoj web stranici. Ako u bilo kom trenutku budete imali bilo kakvih pitanja u vezi izmjena Izjave o privatnosti, kontaktirajte Podršku.

Korištenjem web stranice ili mobilnih aplikacija tvrtke Circle, pristajete na prakse sadržane u ovoj Izjavi o privatnosti.

1. Podaci koje prikupljamo

Podaci koje nam dajete izravno

Kada kreirate korisnički račun na aplikaciji Circle, mi ćemo prikupiti neke važne podatke o Vama, kao što su Vaše ime, adresa, broj telefona, e-pošta, datum rođenja, lozinka, OIB/PDV ID ili ekvivalent (ako je primjenjivo) i bilo koje druge informacije koje izravno pružate putem našeg web-mjesta ili mobilne aplikacije.

Ako želite povezati debitnu karticu, kreditnu karticu ili tekući račun s Vašim korisničkim računom, morat ćemo evidentirati broj kartice ili brojeve IBAN-a/BIC-a i relevantne podatke o računu. Kada aplikacija Circle uvede dodatne značajke, možda će se od Vas tražiti da dostavite dodatne podatke.

Ponekad moramo tražiti dodatne podatke za potvrdu Vašeg identiteta ili kako bi se zadovoljile zakonske i regulatorne obveze. Kada to bude potrebno, od Vas će se tražiti da nam date takve podatke.

U slučaju da dođe do integracije aplikacije Circle s drugim platformama, možda će se od Vas periodično tražiti davanje aplikaciji Circle pristupa dodatnim podacima s takve platforme (ili opuštenje takvoj partnerskoj platformi za pristup podacima koje ste dali aplikaciji Circle). Na primjer, ako dođe do integracije aplikacije Circle s platformom društvenog medija, imat ćete mogućnost povezivanja svojeg korisničkog računa na toj platformi s aplikacijom Circle kako bi se pojednostavio proces registracije, popunjavanje popisa kontakta ili u druge svrhe.

Kada nam pružate osobne podatke o bilo kojem pojedincu (izuzev sebe) tijekom korištenja naših Usluga, suglasni ste s time da ste pribavili suglasnost takvog pojedinca za otkrivanje njihovih osobnih podataka u cilju prikupljanja i uporabe istih.

Podaci koji se automatski prikupljaju

Određeni podaci se automatski prikupljaju tijekom korištenja aplikacije Circle. Ti podaci nam omogućuje da Vam ponudimo nove zanimljive značajke, da lakše riješimo Vaše probleme koji se tiču korisničke podrške i da bolje zaštitimo Vaš korisnički račun. Ti podaci uključuju sljedeće:

  • Podaci o uređaju. Prikupljamo podake o Vašem uređaju, uključujući vrstu uređaja (računalo ili iPhone ili Android), operativni sustav, broj mobitela, vrstu i jezik preglednika te identifikatore uređaja (kao što su IMEI i MAC adresa).
  • Podaci o lokaciji. S Vašim dopuštenjem, prikupljamo podatke o lokaciji Vašeg uređaja, kako bismo Vam na temelju lokacije mogli ponuditi značajke kao što je mogućnost slanja sredstava korisnicima aplikacije Circle koji se nalaze u blizini.
  • Kontakti. Da biste lakše mogli slati novac svojim kontaktima, mi ćemo - s Vašim dopuštenjem - prikupiti podatke iz adresara Vašeg telefona ili drugih popisa kontakata kojima ćete nam dopustiti pristup (na primjer, popis Vaših prijatelja na Facebook-u).
  • Fotografije, videozapisi i drugi mediji. Ukoliko Vašim uplatama, zahtjevima za uplatu ili drugoj komunikaciji putem aplikacije Circle želite priložiti fotografije, videozapise ili druge medije, potreban nam je pristup fotografijama na Vašem telefonu. Sve fotografije, videozapisi ili drugi mediji koje priložite bit će pohranjeni i dostupni aplikaciji Circle, ali nikad nećemo preuzimati ili pohranjivati bilo kakve fotografije, videozapise ili druge medije s Vašeg telefona koji nisu priloženi uz uplate, zahtjeve za uplatu ili drugu komunikaciju putem aplikacije Circle.
  • Sadržaj poruke. Ako uz Vašu uplatu priložite poruku, sadržaj te poruke se pohranjuje i dostupan je aplikaciji Circle.
  • Transakcije. Prikupljamo informacije o Vašim aktivnostima koje se tiču plaćanja kao što je iznos, datum, vrijeme i primatelj svake transakcije.
  • Kolačići. Kao i većina mobilnih aplikacija i web stranica, koristimo kolačiće. Kolačići su male datoteke s podacima koje postavljamo na Vaš uređaj i koje nam omogućuju da Vas identificiramo kao korisnika aplikacije Circle i ponudimo Vam personalizirano iskustvo korištenja aplikacije Circle. Kada pristupate našoj web stranici ili sadržaju koristimo i sesijske i trajne kolačiće. Sesijski kolačići istječu i gube svaki utjecaj kada se odjavite s Vašeg korisničkog računa ili zatvorite preglednik. Dugotrajniji kolačići, poznati i kao trajni kolačići, ostaju na Vašem pregledniku dok ih ne obrišete ili ne isteknu. Vi možete odbiti naše kolačiće, ako Vaš preglednik ili dodatne opcije preglednika to dopuštaju, ali to može ometati Vaše korištenje aplikacija Circle. Odjeljak za pomoć većine preglednika ili dodatnih opcija preglednika sadrži upute za blokiranje, brisanje ili onemogućavanje kolačića.

Zaštita Vaših podataka

U cijeloj ovoj Izjavi o privatnosti koristimo pojam „osobni podaci“ za opisivanje podataka koji su vezani za Vas ili se mogu koristiti za Vašu identifikaciju. Mi ne smatramo da osobni podaci trebaju sadržati podatke koji su anonimizirani.

Štitimo Vaše podatke pomoću fizičkih, tehničkih i administrativnih mjera sigurnosti kako bi se smanjio rizik od njihovog gubitka, zlouporabe, neovlaštenog pristupa, otkrivanja i mijenjanja. Neke od mjera zaštite koje koristimo su vatrozidi i enkripcija podataka, kontrole fizičkog pristupa našim podatkovnim centrima i kontrole autorizacije pristupa informacijama. Ponekad, kako bismo bolje osigurali Vaše podatke i koristili ih u svrhe predviđene ovom Izjavom o privatnosti, određeni osobni podaci mogu biti pohranjeni s našim partnerima treće strane i davateljima usluga. Sve naše fizičke, elektroničke i postupovne mjere zaštite su dizajnirane u skladu s važećim zakonima i propisima.

Podaci koje prikupimo od Vas biti će preneseni ili pohranjeni na destinaciji u SAD-u, a mogu se prenijeti i / ili pohraniti i na drugim mjestima izvan Europske ekonomske zone (EEZ). Također se može dogoditi da ih obrađuje i osoblje izvan EEZ-a koje radi za nas ili za nekog od naših davatelja usluga (uključujući i povezane subjekte tvrtke Circle). To osoblje može biti angažirano u pružanju naših usluga i / ili obradi Vaših podataka i pružanju usluga podrške. Dostavljanjem Vaših osobnih podataka, Vi se slažete sa ovakvim prijenosom, pohranom ili obradom. Poduzet ćemo sve potrebne korake kako bi se osiguralo da se s Vašim podacima postupa na siguran način, u skladu s ovom Izjavom o privatnosti. Treće strane mogu se nalaziti u drugim zemljama gdje zakoni o obradi osobnih podataka mogu biti blaži nego u Vašoj zemlji.

3. Na koji način koristimo Vaše podatke

Prikupljamo sve navedene podatke kako bismo Vam mogli omogućiti siguran i jednostavan način slanja i primanja uplata. Podaci koje prikupljamo nam omogućuju da:

  • Pružamo kompletnu uslugu plaćanja i funkcionalnost proizvoda tvrtke Circle;
  • Budemo u kontaktu s Vama - bilo da se radi o pružanju korisničkih usluga, slanju obavijesti o zanimljivim novim značajkama koje su dodane mobilnim aplikacijama ili pružanju sigurnosnih obavijesti ili informacija;
  • Potvrdimo Vaš identitet, kako bismo mogli spriječiti prijevare ili neovlaštenu aktivnost;
  • Poboljšamo aplikaciju Circle ili dodamo nove značajke proizvoda analizom trendova korištenja aplikacije;
  • Personaliziramo iskustvo korištenja aplikacije Circle dodavanjem značajki proizvoda za koje mislimo da bi Vas konkretno mogle zanimati; i
  • Ispunimo bilo koju drugu namjenu zbog koje su podaci prikupljeni.

Nikada nećemo prodati niti posuditi Vaše osobne podatke trećim stranama. Možda ćemo kombinirati Vaše podatke s podacima koje prikupljamo od drugih tvrtki i koristiti ih za poboljšanje i personalizaciju usluga, kao i našeg sadržaja i oglašavanja.

4. Na koji način dijelimo Vaše podatke

Dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo Vam omogućili korištenje proizvoda tvrtke Circle i zadovoljili naše zakonske i regulatorne obveze, možemo dijeliti podatke koje prikupimo na način naveden u nastavku:

  • Ako povežete debitnu karticu, kreditnu karticu ili tekući račun s Vašim korisničkim računom, mi ćemo podijeliti podatke o Vašem računu s našim bankovnim partnerima kako bismo mogli obrađivati uplate. Kako bi dodavanje korisničkog računa bilo što jednostavnije, sklopili smo partnerstvo s tvrtkom Plaid Technologies, Inc. (“Plaid“), koja može primati podatke o Vašem računu tokom ovog procesa. Sa svim informacijama koje se podijele s tvrtkom Plaid postupat će se u skladu s pravilima o privatnosti te tvrtke, koja se mogu naći na https://plaid.com/privacy  . Možda ćemo također morati podijeliti Vaše podatke s Vašom vlastitom bankom kako bi se provjerile i kompletirale platne transakcije.
  • Kako bi se spriječile prijevare, ponekad ćemo morati podijeliti Vaše podatke sa uslugama za potvrdu identiteta treće strane. To nam omogućuje da provjerimo da li ste osoba koja tvrdite da jeste usporedbom podataka koje ste nam dali s podacima iz javne evidencije i drugim bazama podataka treće strane. To može uključivati ​​pretraživanja putem elektronskih usluga kao što su kreditni uredi, ali to se neće činiti na način koji bi mogao imati negativan utjecaj na Vaš račun ili stanje računa.
  • U cilju poboljšanja funkcionalnosti aplikacije Circle, povremeno ćemo podijeliti informacije s davateljima usluga što će nam pomoći da analiziramo kako ljudi koriste aplikaciju. To nam omogućuje da unaprijedimo popularne značajke i poboljšamo ili uklonimo značajke koje ljudi ne koriste.
  • Kao regulirana financijska institucija, možda ćemo morati podijeliti Vaše podatke s državnim ili službenicima struktura za provođenje zakona. Ovo ćemo učiniti samo kada to budemo primorani posebnim propisom, sudskim pozivom, sudskim nalogom ili formalnim zahtjevom ili ako budemo u dobroj vjeri smatrali da trebamo podijeliti takve informacije kako bi se spriječila fizička šteta, financijski gubitak ili kada smo dužni prijaviti nezakonite aktivnosti.
  • Aplikacija Circle Vam omogućuje slanje i primanje novca s klijentima povezanih subjekata tvrtke Circle, uključujući Circle Internet Financial, Inc. i Circle Payments, LLC u Sjedinjenim Američkim Državama. Za obavljanje ovih transakcija, morat ćemo podijeliti informacije o Vašem korisničkom računu s ovim povezanim subjektima tvrtke Circle, kako bi se provele transakcije i zadovoljile njihove zakonske i regulatorne obveze.
  • S vremena na vrijeme tvrtka Circle može uspostaviti partnerstva s drugim tvrtkama (“Partneri“) kako bi se omogućilo slanje i primanje novca s pojedincima koji su klijenti tih Partnera, a ne tvrtke Circle. Za obavljanje ovih transakcija, morat ćemo podijeliti informacije o Vašem korisničkom računu (kao što su ime, adresa e-pošte, broj telefona i datum rođenja) sa odgovarajućim Partnerom, kako bi se zadovoljile njihove zakonske i regulatorne obveze. Vaši podaci će se s takvim Partnerima dijeliti samo u mjeri u kojoj Vi zapravo vršite transakcije ili interakciju s klijentima tog Partnera.
  • Kako bi se obavile financijska, tehnička i pravna revizija treće strane poslovanja tvrtke Circle, možda ćemo morati podijeliti informacije o Vašem korisničkom računu u okviru takve revizije.
  • Ako se tvrtka Circle pripoji ili bude preuzeta od strane neke druge tvrtke, ta tvrtka će imati pristup podacima koje ste nam dali. Ako se to dogodi, mi ćemo zahtijevati da se novi subjekt pridržava ove Izjave o privatnosti te ćemo Vas obavijestiti o takvoj promjeni.
  • Tvrtka Circle će podijeliti Vaše podatke s povezanim subjektima Circle Internet Financial, Inc. (američki subjekt), Circle Internet Financial Trading Company Limited (irski subjekt) i drugim povezanim subjektima tvrtke Circle u mjeri u kojoj je to potrebno kako biste dobili najbolji mogući proizvod i korisničku podršku.
  • Mi ćemo podijeliti Vaše podatke s trećim stranama ako nam date izričito ovlaštenje da to učinimo.

Dijeljenje podataka s drugim korisnicima aplikacije Circle

Kako bi plaćanje putem aplikacije Circle predstavljalo više od slanja novca od točke A do točke B, mi ćemo podijeliti dodatne podatke s drugim korisnicima aplikacije Circle, ali samo u onoj mjeri u kojoj nam Vi date dopuštenje da to učinimo. Imajte na umu da se svi podaci koje date nekome (putem uplate, zahtjeva za uplatu ili na drugi način), uvijek mogu podijeliti s drugima - stoga koristite diskreciju. Ti podaci uključuju sljedeće:

  • Detalji transakcije. Uz rizik da ponavljamo nešto što je očigledno, kada pošaljete nekom uplatu ili zahtjev za uplatu, taj netko će imati sve detalje te transakcije, uključujući iznos uplate, valutu, datum, vrijeme i jedinstveni ID broj transakcije.
  • Poruke i fotografije. Ako uz uplatu, zahtjev za uplatu ili drugu komunikaciju putem aplikacije Circle priložite poruku ili fotografiju, videozapis ili druge medije, ti podaci će biti vidljivi osobi(osobama) koja(koje) prima(ju) uplatu ili zahtjev za uplatu (i osoblju podrške tvrtke Circle). Trebate znati da primatelj(i) poruke ili fotografije (ili drugog medija) iste uvijek mogu ačuvati - stoga ne šaljite ništa što ne biste željeli vidjeti podijeljeno s javnošću.
  • Vaš identitet i fotografija. Kako bi drugi korisnici aplikacije Circle mogli s Vama obavljati transakcije (slanje novca, primanje novca, zahtjevi za novac i sl.), oni će biti u mogućnosti vidjeti Vaše puno ime i prezime. Ako svom korisničkom računu dodate profilnu fotografiju ili avatar, to će biti vidljivo i drugim korisnicima aplikacijama Circle. Ako aplikacija Circle ponudi dodatne značajke koje Vam omogućuju da podijelite više podataka o identitetu, dodatne informacije se mogu podijeliti ako se odlučite za takvu mogućnost.
  • Lokacija. Ako u postavkama imate omogućenu opciju lokacije, lokacija s koje je inicirana uplata može biti vidljiva primatelju. To također omogućuje drugim korisnicima da iskoriste funkciju „korisnici u blizini“ i olakšava im da Vam pošalju uplatu ako ste u blizini, umjesto na neki drugi način preko svojih kontakata.
  • Stanje i valuta. Ostali korisnici aplikacije Circle mogu vidjeti da imate Circle korisnički račun. Tako mogu znati da Vam mogu poslati uplatu i da ćete je odmah primiti, bez potrebe da prvo otvarate Circle korisnički račun. Ostali korisnici aplikacije Circle mogu također vidjeti koju ste valutu odabrali kao zadanu. To im olakšava da Vam pošalju odgovarajući iznos znajući u kojoj valuti će njihova isplata biti isporučena.
  • Javno dijeljenje transakcija. Postoji mogućnost da će u budućnosti aplikacija Circle omogućiti korisnicima dijeljenje određenih podataka o plaćanju putem javno unesenih informacija ili integracije društvenih medija. Podaci mogu uključivati pošiljatelja, primatelja, datum i vrijeme transakcije, avatar, lokaciju, medij ili druge informacije koje se tiču transakcije. Ako je ta značajka omogućena, imat ćete mogućnost u postavkama korisničkog računa odrediti koliko podataka dijelite.
  • Drugi podaci. Kad budemo dodavali nove značajke proizvoda, tu bi moglo biti dodatnih podataka koji se dijele s drugim korisnicima aplikacije Circle. Ako te nove značajke budu zahtijevale dijeljenje osobnih podataka, uvijek ćemo prvo tražiti Vaše dopuštenje i potruditi se da Vam omogućimo isključivanje takve značajke u postavkama Vašeg računa. Također ćemo podijeliti podatke s drugim korisnicima aplikacije Circle ako izričito zatražite da podijelimo takve podatke.

5. Odgovornost za prijenos prema trećim stranama

Tvrtka Circle radi na tome da se za klijente koji se nalaze u EEZ osigura primanje obavijesti o razlozima prikupljanja i korištenja Vaših osobnih podataka, vrsti i identitetu trećih strana kojima otkrivamo ove podatke, određenim pravima na privatnost korisnika (kao što je pravo za pristup vlastitim osobnim podacima i Vaš izbor da ograničite korištenje i otkrivanje Vaših osobnih podataka) i o tome kako da se obratite tvrtki Circle ako imate pitanja o našim postupcima u pogledu Vaših osobnih podataka.

Za više informacija o ovim pitanjima, pogledajte prethodno opisane odjeljke 3. i 4 (“Na koji način koristimo Vaše podatke“ i „Na koji način dijelimo Vaše podatke“), kao i odjeljke 6. i 7. u nastavku (“Kako izmijeniti ili izbrisati Vaše podatke“ i „Pritužbe").

Tvrtka Circle će poduzeti korake za saniranje posljedica neovlaštene uporabe od strane trećih osoba i, ako se utvrdi odgovornost, snositi istu za bilo kakvu uzrokovanu štetu. Također ćemo uložiti razumne napore kako bismo zadovoljili preference privatnosti zaposlenika, uključujući i ograničavanje pristupa trećih strana osobnim podacima i ograničavanje uporabe za svrhe koje su nespojive sa svrhom(svrhama) izvornog prikupljanja ili naknadnog ovlaštenja od strane zaposlenika.

6. Kako izmijeniti ili izbrisati Vaše podatke

Ako trebate dodati ili izmijeniti bilo kakve podatke, možete se jednostavno prijaviti u Vaš korisnički račun na aplikaciji Circle i načiniti izmjene u postavkama. Ako Vam se čini da ne možete sami načiniti izmjene, obratite se Podršci i mi ćemo se za sve pobrinuti.

Ako želite zatvoriti Vaš korisnički nalog na aplikaciji Circle, treba da znate da kao regulirana financijska institucija imamo obavezu nekoliko godina zadržati određene podatke koje ste nam dali.

7. Pristup informacijama

Želite li znati koje podatke posjedujemo o vama, provjerite gore navedene kategorije. U ovisnosti o primjenjivim zakonima, imate pravo pristupa svojim osobnim podacima koje posjedujemo, što je provedivo upućivanjem zahtjeva na [email protected].Možemo od vas zatražiti da potvrdite svoj identitet te pružite dodatne informacije o vašem zahtjevu.

8. Vaša prava

Imate pravo zatražiti od nas da ne obrađujemo vaše osobne podatke u marketinške svrhe na način da nam se obratite na [email protected]. Naše Usluge mogu sadržavati poveznice na i sa web-mjesta naših partnerskih mreža, oglašivača i povezanih društava.  Koristite li poveznicu na bilo koje takvo web-mjesto, imajte na umu kako ta web-mjesta imaju vlastite izjave o privatnosti te ne prihvaćamo nikakvu odgovornost za njih.  Molimo, provjerite te izjave prije no što dostavite bilo kakve osobne podatke tim web-mjestima.

9. Pritužbe

U skladu s načelima sustava zaštite privatnosti između EU-a i SAD-a, tvrtka Circle se obvezuje riješiti pritužbe o prikupljanju ili korištenju Vaših osobnih podataka. Pojedinci u Europskoj uniji koji imaju pitanja ili pritužbe u vezi naše politike o zaštiti privatnosti trebaju se obratiti tvrtki Circle na adresu [email protected].

Tvrtka Circle dodatno se obvezala proslijediti neriješene pritužbe koje se tiču zaštite privatnosti Uredu povjerenika za informacije (The Information Commissioner’s Office, „ICO“), alternativnom tijelu za rješavanja sporova koje se nalazi u Ujedinjenom Kraljevstvu. Referentni registracijski broj tvrtke Circle pri ICO-u je ZA176325. Ako ne dobijete od nas pravodoban odgovor na svoju pritužbu, ili ako smatrate da odgovor na pritužbu nije zadovoljavajući, za više informacija ili da biste podnijeli pritužbu obratite se ili posjetite ICO na adresi https://ico.org.uk/ . ICO će Vam pružiti svoje usluge bez ikakvih troškova po Vas.

10. Privatnost djece

Nažalost, ako ste mlađi od 13 godina, ne možete koristiti aplikaciju Circle. Dakle, mi svjesno ne tražimo ili prikupljamo podatke od bilo koga mlađeg od 13 godina. Ako saznamo da nam je dijete mlađe od 13 godina dalo osobne podatke, mi ćemo ih odmah izbrisati.

11. Pitanja?

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi ove Izjave o privatnosti, slobodno se obratite Podršci .